Mini Camping | De Toffe Peer in mooi Drenthe 9,2

Mini Campingmini camping op authentiek drents erf, boerderijcamping drenthe, familiecamping drenthe


Waarom De Toffe Peer?

- Omdat u bij ons voor 2 personen maar € 21,20  per nacht betaalt, het hele seizoen door!
- Familiecamping
- Gratis sanitaire voorzieningen: douches en toiletten, gezinsdouche, babyverschoningsstation en ruime afwasplekken
- Wasmachine en wasdroger
- Gratis WiFi op het gehele terrein
- Ruime zonneweide met vijver
- Goed onderhoud terrein waarbij gemaaid wordt met een opvangbak
- Prachtig uitzicht over het drentse slagenlandschap
- Heerlijk voor de kinderen! Er zijn skelters, speeltuin en ze mogen helpen met het voeren van geiten, kippen en eenden!
- Een gemeenschappelijke ruimte waar u kunt ontspannen: een krantje lezen, tv kijken, koffie/thee/fris, eieren, divers ijs, broodjes aanwezig is - kortom, een ideale plek om te vertoeven bij slecht weer!
- Een overdekte fietsenstalling, met een oplaadpuntvoor uw elektrische fiets
- Deels verharde plaatsen op de camping
- ANWB, ACSI en vekabo leden krijgen op vertoon van de CKE pas korting (laagseizoen).


 

Over de camping:

Een knus besloten veldje, of een weids uitzicht; beide is mogelijk. De uitgestrekte weilanden bieden een prachtig uitzicht en laten u volledig tot rust komen. U kunt genieten van prachtige zonsop- en ondergangen.

Met groepen tot 20 personen, kunt u gebruik maken van onze gezamenlijke ruimte - het Klokhuus.


Onze sanitaire voorzieningen, waar u gratis gebruik van kunt maken, worden zeer door onze gasten gewaardeerd. Op Zoover zelfs met een 9,2! Het Drentse erf, dat gekarakteriseerd wordt door ruime grasvelden, groene hagen en streekeigen bomen, wordt zorgvuldig onderhouden, zodat u volop van de rust en ruimte kunt genieten.


Een wandeling naar de kippen en geiten is makkelijk gemaakt. Elke dag worden de dieren gevoerd, en de eitjes geraapt. Hierbij kunnen de kinderen helpen. Tevens is er een heerlijke speeltuin waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Zoals u leest is het een heerlijke familiecamping in Drenthe!

 

De omgeving:


De Toffe Peer vakantiepark ligt tussen de drie nationale parken (Het Drents-Friese Wold, de Weerribben-Wieden en Dwingelderveld) en is daarom een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Ruinerwold ligt centraal op kleine afstand van Diever, Zwolle, Dwingeloo en Meppel. 

In de hal van de sanitaire voorzieningen vindt u informatie over de omgeving wat betreft uitstapjes, fietsroutes en eetgelegenheden.
 
 

RESERVEREN? Dat kan via onze site: Reserveren of neem contact met ons op via: Contact


De camping is geopend voor caravans van 25 maart tot en met 31 oktober voor campers zijn wij op reservering het hele jaar open.

 
 
Drenthe vekabo anwb asci Pinnen. Ja graag.