Vakantiepark De Toffe Peer

WELKOM

Wijngoed Drenthe

Video afspelen

Wijngoed Drenthe “natuurlijk duurzaam initiatief van Vakantiepark De Toffe Peer” is een jonge wijngaard gelegen in Ruinerwold, in de oer provincie Drenthe. Mei 2023 zijn de eerste 2000 druivenranken geplant. Dit als doelstelling het duurzaam verbouwen van druiven waar wij in de toekomst mousserende/ witte wijn van maken, met onze gerenommeerde keldermeester, volgens de traditionele methode.

De locatie van onze wijngaard is de plek waar onze beleving voor wijn, natuur en ons vak samenkomen. U bent van harte welkom voor een rondleiding in onze unieke wijngaard, of om te blijven slapen in een van onze unieke vakantiehuizengroepsaccommodatie, Glamping of op onze camping en zo te genieten van de Drentse bourgondische vergezichten over onze wijngaard en idyllische schilderachtige landerijen. Wist je dat je in onze wijngaard ook kunt trouwen? Kijk hier voor meer info.

Santé,
Familie Kroek

Logo-transparant-Wijngoed-Drenthe

Is uw wijnhart sneller gaan kloppen en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn in onze Drentse gastvrije wijngaard, mail of bel ons.

Deze website is alleen toegankelijk voor 18 jaar of ouder.

Ben je 18 jaar of ouder?