Vakantiepark De Toffe Peer

Rondleiding wijngaard

Wijngoed Drenthe is een unieke locatie gelegen tussen vier nationaal natuurparken. Op onze wijngaard staan 2000 jonge druivenranken. Voor een Drentse gastvrije wijnboer beleving op een kleine wijngaard bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanaf mei tot eind oktober houden wij op zaterdag rondleidingen op onze wijngaard. Wij starten om 14 uur. U krijgt bij aankomst een welkomstdrankje waarna wij vervolgens lopen door de wijngaard. Hier krijgt u uitleg over de Nederlandse wijnbouw, het ontstaan van onze wijngaard en uitleg over onze druiven. Vergeet niet uw stevige wandelschoenen aan te trekken. Aansluitend proeft u nog 2 wijnen op het terras van de Sommelier. Wij vragen hiervoor €19,50 p.p. U kunt de proeverij uitbreiden met een broodplank voor €4,- p.p of een boeren borrelplank voor €6,- p.p. De rondleidingen zijn vanaf 4 personen en u dient te reserveren. Bij reservatie graag direct aangeven of u gebruik wilt maken van een brood- of borrelplank.

Reserveren is mogelijk per mail en tel. 06 – 52394137

Wijngaard start net met jonge wijnranken!

Rondleiding wijngaard groepen

Wij zijn trots op onze mooie wijngaard en daarom geven wij je graag een kijkje achter de schermen. Tijdens de rondleiding van ongeveer 2 uur, nemen wij je mee naar de wijngaard. Hier krijgt u uitleg over de Nederlandse wijnbouw, het ontstaan van onze wijngaard en uitleg over onze druiven. U kunt bij ons ook terecht met een grotere groep voor de rondleiding. Wij houden dan een privé rondleiding voor u. Ideaal voor teamuitjes, zakelijke contaten en familie uitje. Dit kan gedurende het hele seizoen van 25 maart t/m 31 oktober alle dagen op afspraak. Dit is alleen mogelijk voor gezelschappen vanaf 10 personen.

Uiteraard laten wij je niet alleen kijken, de rondleiding is inclusief proeverij met 3 Nederlandse topwijnen! 

Rondleidingen vinden op afspraak plaats (feestdagen uitgezonderd)

Reserveren is mogelijk per mail en tel. 06 – 52 39 41 37