Vakantiepark De Toffe Peer

Rondleiding wijngaard

Wijngoed Drenthe is een unieke locatie gelegen tussen vier nationaal natuurparken. Op onze wijngaard staan 2000 jonge druivenranken. Voor een Drentse gastvrije wijnboer beleving op een kleine wijngaard bent u bij ons aan het juiste adres.

Vanaf maart tot eind oktober houden wij op zaterdag rondleidingen op onze wijngaard. Wij starten om 14 uur. U krijgt bij aankomst een welkomstdrankje waarna wij vervolgens lopen door de wijngaard. Hier krijgt u uitleg over de Nederlandse wijnbouw, het ontstaan van onze wijngaard en uitleg over onze druiven. Vergeet niet uw stevige wandelschoenen aan te trekken. Aansluitend proeft u nog een wijntje op het terras van de Sommelier. Wij vragen hiervoor €19,50 p.p. U kunt de proeverij uitbreiden met een broodplank voor €4,- p.p of een boeren borrelplank voor €6,- p.p. De rondleidingen zijn vanaf 4 personen en u dient te reserveren. Bij reservatie graag direct aangeven of u gebruik wilt maken van een brood- of borrelplank.

Reserveren is mogelijk per mail en tel. 06 – 52394137

Wijngaard start net met jonge wijnranken!

Rondleiding wijngaard groepen

Wij zijn trots op onze mooie wijngaard en daarom geven wij je graag een kijkje achter de schermen. Tijdens de rondleiding van ongeveer 2 uur, nemen wij je mee naar de wijngaard. Hier krijgt u uitleg over de Nederlandse wijnbouw, het ontstaan van onze wijngaard en uitleg over onze druiven. U kunt bij ons ook terecht met een grotere groep voor de rondleiding. Wij houden dan een privé rondleiding voor u. Ideaal voor teamuitjes, zakelijke contaten en familie uitje. Dit kan gedurende het hele seizoen van 25 maart t/m 31 oktober alle dagen op afspraak. Dit is alleen mogelijk voor gezelschappen vanaf 10 personen.

Uiteraard laten wij je niet alleen kijken, de rondleiding is inclusief proeverij met 3 Nederlandse topwijnen! 

Rondleidingen vinden op afspraak plaats (feestdagen uitgezonderd)

Reserveren is mogelijk per mail en tel. 06 – 52 39 41 37

overnachten in de wijngaard

Ook al eens in een wijngaard willen overnachten en uitkijken over de landerijen? Nu is je kans!

Wij organiseren op zaterdag 24 augustus onze Slaap in de wijngaard.

Je komt zaterdag rond 12 uur aan en zet je kleine 1-2 persoons tentje (max 4m2) op in onze wijngaard. Om 14 uur maken we een rondleiding door de wijngaard met een wijnproeverij van 2 wijnen.

Rond 17 uur zetten wij het kampvuur op voor het diner. We eten gezamenlijk goulash in de wijngaard met brood en wijn. Na het diner is er gelegenheid om gezellig samen te zitten en genieten van de prachtige natuur die Drenthe te bieden heeft. 

Zondag is er om 9:30 uur ontbijt in de wijngaard. Na het ontbijt kun je in alle rust je spullen pakken om naar huis te gaan of je blijft nog een nacht (extra nacht €25,-). Er is geen stroom aanwezig in de wijngaard. 

De prijs is €90,- per persoon inclusief:

* overnachting in je eigen tentje.       * toeristenbelasting

* Sanitair in toiletgebouw                    * wijngaard rondleiding

* diner en ontbijt                                   * diverse wijnen

Klinkt dit als muziek in je oren? Reserveer dan snel je plekje. 

Reserveren is mogelijk per mail en tel. 06 – 52 39 41 37