Vakantiepark De Toffe Peer

Het laatste nieuws
Nieuws

Suikerpeer en E-Bike’s

01-07-2022

Safaritent de Suikerpeer voor 6 personen hier kan je vakantie direct beginnen. Spullen uitpakken en relaxen maar! De tent is heel compleet ingericht en voorzien van comfortabele bedden, een groot terras met luifel en een keuken met alles er op en aan. Kortom een Drents glamping avontuur voor iedereen!

Leuk nieuwtje: Vakantiepark De toffe peer heeft nu E-bike’s, E-bakfiets, tandem en gewone fietsen te huur!

ACSI award/ nieuwtje

02-05-2022

ACSI eervolle award gewonnen. Heel blij en Trots op ons team en leuke gasten die wij mogen ontvangen. Tevens willen wij onze gasten bedanken voor de reviews en vertrouwen die zij ons geven.

Leuk nieuwtje www.ontdek-ruinerwold.nl gelanceerd een toeristen inspiratie platform.

Snack-Peer

10-04-2022

Opening snackbar. Voor een avondje lekker makkelijk kunt u bij onze snack-Peer terecht voor een keuze uit diverse snacks, ijs, frisdrank en koffie/thee.

Golden zoover award/ nieuwtje

05-02-2022

Voor de vierde keer op rij een golden zoover award gewonnen. Heel blij en Trots op ons team en leuke gasten die wij mogen ontvangen. Tevens willen wij onze gasten bedanken voor de reviews en vertrouwen die zij ons geven.

Het leuke nieuwtje is dat inmiddels de ooievaar is geland op zijn accommodatie bij ons op Vakantiepark De Toffe Peer.

  Laadstation voor uw auto

  16-01-2022

  Geen gezoek meer buiten ons park voor het opladen van uw elektrische auto. Het laadstation bij ons op het park maakt uw vakantie nog aangenamer   en makkelijker!

  Nieuw op Vakantiepark De Toffe Peer

   14-01-2022

   Ons team van de Toffe Peer heeft ook dit winter niet stil gezeten om de Drentse vakantiebeleving op ons park nog mooier, veiliger en luxer te maken      Wat is nieuw: Camper verschoning station voor het tappen van vers drinkwater, lozen van grijs water en ledigen van het chemisch toilet. Voor de              honden is er een honden poep station. Vakantie huizen zijn voorzien van een nieuw terras. Ter uitbreiding van ons RI&E beleid is er op ons park een      AED aanwezig. Milieu straat waar het afval goed kan worden gescheiden. Uitbreiding van onze fietsstalling waar onze gasten fietsen mogen stallen en    kunnen opladen. Leuk nieuwtje; ons Park heeft nu ook een mascotte genaamd: “Tof Peertje”. Je kan al kennis maken met hem op onze  website. Ook      is er dit jaar weer een activiteiten progamma wat garant staat voor avontuur en plezier voor iedereen. Wij zijn er klaar voor om u een onvergetelijke        vakantie te bezorgen bij ons op Vakantiepark De Toffe Peer

  Anwb en Zoover extra Ster

  10-01-2022

  Vol trots op ons team! Vakantiepark De Toffe Peer is na inspectie van de Anwb en ACSI  van 3 sterren naar 4 sterren gewaardeerd. Bedankt!

  Peren Pluk feest Ruinerwold eerste weekend oktober

   01-10-2021

   Al jaren een begrip in Ruinerwold en omgeving, het perenpluk weekend. In het voorjaar staat de gehele Dokter Larijweg in bloesem van de peren            bomen ( plusminus 1200 bomen). In de loop van het jaar wordt de bloesem een peer. Het eerste weekend van oktober is het Ruinerwoldse Peren            Pluk Feest Dan worden de bomen geveild. Hier mag iedereen aan meedoen en op diverse erven staan leuke kraampjes en eetgelegenheden. Een            echte Drenthe beleving!

  Nieuw op Vakantiepark De Toffe Peer

    01-04-2021

    Wij van de toffe peer hebben niet stil gezeten dit winter. Op een rijtje wat nieuw is: het sanitair gebouw vernieuwd met een baby verschoning station,     wasmachine/droger, toiletten/douchen. Ook is er gedacht aan de mensen met een lichamelijke beperking, hier is een grotere ruimte voor aanwezig.       Nieuw voor de kinderen is een royale gecertificeerde speeltuin, nieuwe Berg skelters, zonneweide met een klein strand en uitbreiding van onze.               dieren. De camping staat er weer fris op en heeft een apart tentenveld gekregen wat toegankelijk is over een echt gieters bruggetje. Dit jaar kunnen       onze gasten genieten van ons vernieuwde activiteiten progamma wat garant staat voor avontuur en plezier voor zowel groot als klein. Wij zijn klaar         om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

  Golden zoover award

  25-02-2021

  Vol trots heeft ons park wederom de golden zoover Award gewonnen, dit dankzij de beoordeling en leuke gasten die wij hebben mogen verwelkomen   op ons mooie park. Bedankt!

Extra lang kampeerplezier

08-02-2021

Vanaf 25 maart 2021 zijn wij voor campers het hele jaar open (alleen op reservering). Dat betekent extra lang kampeerplezier op Vakantiepark de Toffe Peer!

Booking.com award 2021

21-01-2021

Wij zijn trots en blij mee te mogen delen dat wij een Booking.com award hebben ontvangen voor ons mooie vakantiepark. En dat is mede dankzij jullie! Bedankt voor het delen van jullie ervaringen.

Top 10 van beste vakantieparken

18-08-2020

Vol trots kunnen wij mededelen dat wij ook in 2020 tot de top 10 vakantieparken van Nederland behoren. Onze gasten hebben ons op Zoover enorm goed beoordeeld. Hier zijn wij uiteraard hartstikke blij mee! Wij willen alle gasten van De Toffe Peer bedanken voor het delen van jullie ervaringen.