Vakantiepark De Toffe Peer

Toffe
Arrangementen 2023/2024

Vakantiepark De Toffe Peer heeft voor u speciale arrangementen samengesteld, zodat u onbezorgd en naar hartenlust van uw vakantie kunt genieten. Ontdek het HePi-weekend of geniet tijdens je familieweekend van een onbezorgd gevoel. Wij kunnen alles voor jullie regelen qua eten en drinken. Wij zorgen voor het ontbijt, lunch en/of diner. Of kies een leuke activiteit! Vraag naar de mogelijkheden! 

Naam arrangement

Omschrijving

Familie beleving 4 pers

Arrangement gericht op gezinnen. Deze bestaat uit een midweek in 1 van onze vakantiehuizen. Bezoek aan speelboerderij de Drentse Koe, gebruik van een spel: Cubben of jeu de boules, bezoek aan museum boerderij de Karstenhoeve (geopend van. 2-5 tot 1-10), dagje fietsen met tandem en om de Drentse beleving compleet te maken een doosje verse Drentse eieren. Voordeel tot €75,- Als extra bonus een gratis wijngaard wandeling.

Borrel-beleving 2 pers

Arrangement de Drentse. Bourgondiër. Ontvangst bestaat uit een mooie fles witte wijn, borreltas met diverse lekkernijen en om de Drentse beleving compleet te maken een doosje verse Drentse eieren. Voordeel tot €25,-

Fiets-Avontuur 2 pers

Arrangement bestaat uit een midweek in 1 van onze vakantiehuizen, Voor 2. personen inclusief 3 dagen huur van 2 fietsen, bezoek aan museumboerderij de Karstenhoeve (geopend. van. 2-5 tot 1-10) en om de Drentse beleving compleet te maken een doosje verse Drentse eieren. Voordeel tot €90,- Als extra bonus een gratis wijngaard wandeling t.w.v 5,- p.p.

Last Minute

Boek nog snel de Goudbalpeer met 20%korting, Kweepeer en Safariten Suikerpeer met 15% kortingZomer-Deal

Arrangement Zomer-Deal bestaat uit kampeerplek, toeristen bel, milieu hef, auto, stroom, warm water/douchen en gratis Wifi. 7=6, 1 dag gratis. Ter afsluiting een erkenning middels een sticker van onze mascotte Tof Peertje of 14=12, 2 dagen gratis inclusief een doosje Drentse eieren Ter afsluiting en een erkenning middels een sticker van onze mascotte Tof Peertje ( geldig van 01-07 tm 01-09). Voordeel tot 61,- Als extra bonus een gratis wijngaard wandeling t.w.v 5,- p.p.

Herfst-peer

Arrangement herfstvakantie bestaat uit kampeerplek, toeristenbel., milieuhef., auto, stroom, warmwater/douchen en gratis Wifi 10 dagen waarvan 2 gratis. Ter afsluiting een erkenning middels een sticker van onze mascotte Tof Peertje. Voordeel tot 57,- Als extra bonus een gratis wijngaard wandeling t.w.v 5,- p.p

Groep-Toffe Peren 25 pers

Arrangement Groepsaccommodatie bestaat uit een week groepsaccommodatie tot Max 25 personen inclusief linnengoed, welkomstbox, toeristenbelasting, milieuhef., 1x gebruik van een spel: kubben, jeu de boules of escape box Jens van Vliet en om de Drentse beleving compleet te maken 30 stuk verse Drentse eieren. Voordeel tot 165,- Als extra bonus een gratis wijngaard wandeling t.w.v 5,- p.p..

Wijngaard overnachting

Ook al eens in een wijngaard willen overnachten en uitkijken over de landerijen? Nu is je kans!

Wij organiseren op zaterdag 24 augustus onze Slaap in de wijngaard.

Je komt zaterdag rond 12 uur aan en zet je kleine 1-2 persoons tentje (max 4m2) op in onze wijngaard. Om 14 uur maken we een rondleiding door de wijngaard met een wijnproeverij van 2 wijnen.

Rond 17 uur zetten wij het kampvuur op voor het diner. We eten gezamenlijk goulash in de wijngaard met brood en wijn. Na het diner is er gelegenheid om gezellig samen te zitten en genieten van de prachtige natuur die Drenthe te bieden heeft. 

Zondag is er om 9:30 uur ontbijt in de wijngaard. Na het ontbijt kun je in alle rust je spullen pakken om naar huis te gaan of je blijft nog een nacht (extra nacht €25,-). Er is geen stroom aanwezig in de wijngaard. 

De prijs is €90,- per persoon inclusief:

* overnachting in je eigen tentje.    * toeristenbelasting

* Sanitair in toiletgebouw          * wijngaard rondleiding

* diner en ontbijt                  * diverse wijnen

Klinkt dit als muziek in je oren? Reserveer dan snel je plekje. 

Reserveren is mogelijk per mail en tel. 06 - 52 39 41 37

Arrangementen niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen. Mocht u nog vragen hebben horen wij die graag!