Vakantiepark De Toffe Peer

De Toffe Peer
Een uniek en sfeervol vakantiepark

Wij, Randy en Annet Kroek zijn met onze kinderen Ronan en Beau de trotse eigenaar van Vakantiepark De Toffe Peer. Dit unieke en sfeervol vakantiepark, met een groepsaccommodatie, vakantiewoningen, camping, glamping en vergaderlocatie past in onze visie in hoe wij de gasten willen verwelkomen. De leisure is voor ons niet onbekend. Van huis uit hebben wij het ondernemen in de leisure branche met de paplepel meegekregen waarin gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Missie

Families van alle generaties een onbezorgde tijd geven op een authentiek Drents erf met veel groen en dieren. Hierin houden wij ons aan de volgende 3 kernwaarden: 

  • Beleving voor jong en oud

    Kampvuur avonden, skelteren, muziek, dieren aaien en voeren, speelveld en overdekte speelruimte en een prachtig uitzicht

  • Persoonlijke benadering

    Gastvrijheid staat bij ons centraal, wij staan altijd open voor vragen en verbetering. Daarnaast wonen wij zelf op het terrein dus makkelijk benaderbaar.

  • Ontzorgen van de gast

    Fietsen die voor u klaarstaan bij aankomst, ontbijt bezorging, BBQ pakketten, hulp met hand-en-spandiensten, noem maar op. Het is bij ons allemaal mogelijk!

Visie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en een fijne tijd heeft. Dit doen wij vanuit onze eigen motivatie dat een vakantie zo zorgeloos als mogelijk moet zijn. Onze 3 kernwaarden staan hierin centraal!