Vakantiepark De Toffe Peer

De Toffe Peer is een unieke SVR camping bij Giethoorn. Gelegen op een authentiek Drents erf beleeft u de ultieme kampeerervaring. De Toffe Peer ligt tussen drie nationale parken, waardoor prachtige wandel- en fietsroutes om de hoek liggen. Naast kamperen zijn er nog veel meer mogelijkheden op onze camping bij Giethoorn. Zo hebben we meerdere vakantiewoningen. Afhankelijk van de woning die u kiest zijn deze geschikt voor maximaal 11 personen. Komt u met een grote groep? Dan vindt u op ons terrein een groepsaccommodatie. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

SVR camping bij Giethoorn – Ruime kampeerplaatsen

Komt u kamperen op onze SVR camping bij Giethoorn? Dan verzekert u zichzelf van schitterende kampeerplaatsen in Drenthe. Op onze camping  kunt u daarnaast gebruikmaken van onder andere de volgende faciliteiten:

  • Voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen
  • Douches, toiletten en ruime afwasplekken
  • Babyverzorgingsstation
  • Gratis WiFi
  • Zonneweide met vijver
  • Korting met uw ledenpas

Daarnaast is onze camping bij Giethoorn autovrij. Geniet extra van de rust die de omgeving te bieden heeft.

 

Ontdek Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als het “Venetië van het Noorden”, is een schitterend dorpje dat beroemd is om zijn grachten, bruggen en  boerderijen. Gelegen op 20 minuten rijden van onze camping in Drenthe, biedt Giethoorn een rustige  idyllische waar u als bezoeker kunt genieten van boottochten door de waterwegen of wandelingen langs de charmante straatjes. De sfeer en de prachtige natuur maken Giethoorn een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bevolking. 

Uitjes in de buurt van Ruinerwold

In de omgeving van onze SVR camping bij Giethoorn zijn er verschillende leuke uitjes te vinden voor zowel jong als oud. Voor gezinnen met kinderen is een bezoek aan attractiepark Slagharen een aanrader, waar spannende attracties en shows zorgen voor een dag vol plezier. Natuurliefhebbers kunnen genieten van het prachtige Dwingelderveld, een uitgestrekt natuurgebied, ideaal voor wandelingen en fietstochten. 

Ook kunnen gezinnen een bezoek brengen aan het Museum de Koloniehof in Frederiksoord, waar de geschiedenis van de voormalige koloniën wordt tentoongesteld, met tentoonstellingen die zowel leerzaam als boeiend zijn voor jong en oud. Voor een actieve dag uit kunt u terecht bij klimpark Outdoor Drenthe, waar ze kunnen klimmen en klauteren tussen de bomen. Kortom, er is voor elk wat wils in de omgeving van Ruinerwold.