Vakantiepark De Toffe Peer

Vakantiewoning Pondspeer

Omschrijving

Vakantiewoning Pondspeer, overnacht in een heuse plaggenhut! Een plaggenhut in Drenthe heeft als voorbeeld gediend voor de bouw van de Pondspeer. In de Pondspeer waant u zich terug in de tijd. Slapen in de bedstee, eten aan de eiken tafel bij het schijnsel van een oude lamp. De Pondspeer beschikt over een luxe douche en is c.v. verwarmd. Bij een gezellig vuur geniet u op het terras van het Drentse erf en de magnifieke zonsop- en ondergangen. De Pondspeer biedt plaats aan 2 tot 4 personen. Vanuit de bedstee heeft u prachtig uitzicht over de camping en de wijngaard.

De liefhebber slaapt in de knusse bedstee. De banken kunnen omgebouwd worden tot 2 eenpersoonsbedden.  Vanuit de keuken hebt u uitzicht op de uitgestrekte weilanden. De sfeervolle inrichting neemt u mee terug in de tijd met details van vroeger. De douche is echter van deze tijd.

U treft in het huis een complete inventaris, volledig sanitair, een keuken met toebehoren (magnetron, koelkast met vriesvak), kussens en dekbedden. Alle huizen zijn c.v. verwarmd. Gratis draadloze internet verbinding is aanwezig. Huisdieren zijn welkom (tegen betaling) bij de pondspeer. U kunt uw auto bij het huisje parkeren. Voor elektrische auto’s is er een autolaadpaal aanwezig op het park.

Bekijk ook onze andere vakantiewoningen.

Faciliteiten vakantiewoning Pondspeer

Binnenkijken bij vakantiewoning Pondspeer