Vakantiepark De Toffe Peer

Op slechts 10 minuten rijden van Ruinen vindt u Vakantiepark De Toffe Peer. Pak uw spullen in en kom vakantie vieren op het leukste vakantiepark in Drenthe. Op ons vakantiepark bij Ruinen vindt u ruime kampeerplaatsen, schitterende vakantiehuizen en een grote groepsaccommodatie. Waar wacht u nog op! Lees snel verder en kom meer te weten over De Toffe Peer en Drenthe.

Waarom vakantie vieren bij Ruinen?

Een vakantie op ons vakantiepark bij Ruinen in Drenthe is geweldig om verschillende redenen. Ten eerste is de natuur daar prachtig. U kunt genieten van de rust en ruimte tijdens wandelingen of fietstochten door de bossen en schitterende Nationale Parken.

Daarnaast heeft Ruinen een charmant en authentiek karakter. Het dorp zelf is sfeervol met mooie oude gebouwen. Het is ook een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, zoals het Nationaal Park Dwingelderveld, dat vlakbij ligt.

Voor natuurliefhebbers en wandelaars biedt Ruinen dus volop mogelijkheden. Bovendien zijn er in de omgeving leuke activiteiten te ondernemen.

Mogelijkheden op ons vakantiepark bij Ruinen

Op ons vakantiepark bij Ruinen zijn de verblijfsmogelijkheden eindeloos. Of uw wilt kamperen of liever in een accommodatie verblijft, voor elk soort vakantie hebben wij de oplossing. Maak uw keuze uit onder andere:

  • Ruime kampeerplaatsen
  • Vakantiewoningen van 2 tot 11 personen, voorzien van energielabel A.
  • Safaritenten
  • Groepsaccommodatie tot 25 personen

 

Heeft u vragen over een vakantie bij Ruinen?

Heeft u vragen over een vakantie bij Ruinen? Bijvoorbeeld over de omgeving of over ons vakantiepark? Neem vooraf alvast contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u alvast met het maken van leuke plannen tijdens uw verblijf in Drenthe. Wij staan ervoor om elke generatie een geweldige vakantie te bezorgen. Wat kunt u nog meer verwachten van ons?

  • Beleving voor jong en oud
  • Persoonlijke benadering
  • Ontzorgen van u als gasten