Vakantiepark De Toffe Peer

Vakantiewoning Goudbalpeer

Omschrijving

Vakantiewoning Goudbalpeer is een prachtig en luxe vakantiehuis en is met zijn landelijke karakter uniek. Dit vakantiehuis biedt u een uitgelezen kans om het hele jaar door te genieten van rust, ruimte en luxe. Zowel in het huis, als in de eigen tuin met terras, is het goed vertoeven voor 4-6 personen. De kinderen kunnen naar hartelust skelteren, of mee gaan naar de kippen en geiten, om ze te helpen voeren.

Beneden vindt u twee ruime tweepersoons slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Tevens vindt u hier de trap naar de bovenverdieping waar de ruime woonkamer met keuken een wijds uitzicht biedt over de landerijen en het park. Boven is er ook nog een aparte toilet en een derde ruime tweepersoons slaapkamer aanwezig. Alle boxsprings en dekbedden zijn eenpersoons.

U treft in het huis een complete inventaris, volledig sanitair, een luxe open keuken van alle gemakken voorzien, kussens en dekbedden. Alle huizen zijn c.v. verwarmd. Gratis draadloze internetverbinding is aanwezig. U kunt uw auto parkeren bij het huisje. Voor elektrische auto’s is een autolaadpaal aanwezig op het park. Huisdieren zijn in deze woning NIET toegestaan.  Wilt u uw viervoeter wel mee? Kijk dan bij onze andere huizen. Vertrek ook op zondag mogelijk in voor- en naseizoen. Geniet dan van je verblijf tot 16 uur!

Bekijk ook onze andere vakantiewoningen.

Faciliteiten Vakantiewoning Goudbalpeer

Plattegrond