Vakantiepark De Toffe Peer

Zakelijk

Midden in de natuur van Ruinerwold (Drenthe) ligt vergaderlocatie De Toffe Peer/Wijngoed Drenthe. Hier kun je in alle rust vergaderen en ondertussen genieten van het betere buitenleven. In onze vergaderruimte of, als het weer dat toelaat, op het terras. Combineer je bijeenkomst met een lekkere boerenlunch of met een andere inspirerende vergaderbreak. De uitgestrekte weilanden van De Toffe Peer bieden volop ruimte voor korte vergaderbreaks, rondleiding in onze wijngaard of inspirerende (teambuilding) activiteiten. U kunt bij ons vergaderen en lunchen vanaf 6 personen.
Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u hier contact met ons opnemen.

Mogelijkheden

Vanaf medio 2024

                                                                                  Trouwen & Cursuslocatie 

Onder de blauwe hemel, tussen de wijnranken in het Drenthse Ruinerwold, met de zingende vogels en een voorbijvliegende ooievaar op de achtergrond elkaar het ja-woord geven. Wijngoed Drenthe ligt op een romantische landelijke locatie met idyllische vergezichten. 

Maak van de mooiste dag in uw leven een onvergetelijke intieme ervaring, waarover jullie nog lang zullen napraten.

De Wijngaard leent zich ook uitstekend voor yoga of cursuslocatie met de idyllische locatie en schilderachtige vergezichten staat onze locatie garant voor inspiratie!