9,0

De Kleipeer


4-persoons vakantiewoning


De sfeervolle Kleipeer - gebouwd in een voormalige Potstal - biedt u gezelligheid in een ambiance die oud met nieuw vermengt. U slaapt onder het rieten dak, tussen de tweehonderd jaar oude gebinten. Beneden hebt u door de koestalraampjes zicht op de geiten. Vanaf uw eigen terras geniet u onder het genot van een drankje van het Drentse erf. De Kleipeer is recent verbouwd, en voorziet u van alle gemakken. De Kleipeer biedt plaats aan 4 personen.
 
Beneden bevindt zich een woonkamer met open keuken en een slaapkamer met twee eenpersoons boxsprings. Daarnaast vindt u de vernieuwde douche- en w.c. ruimte op de begane grond. 
Op de tevens vernieuwde bovenverdieping vindt u een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en inloopkast.
 
U treft een complete inventaris, volledig sanitair, een keuken met toebehoren (inclusief combimagnetron, koelkast met vriesvak), kussens en dekbedden. Alle huizen zijn c.v. verwarmd. Gratis draadloze internet verbinding is aanwezig.
 
 
Voor de kleintjes zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. U kunt bij uw reservering aangeven dat u hier gebruik van wilt maken; wij zorgen dat het klaar staat bij aankomst.

RESERVEREN? Dat kan via onze site: Reserveren of neem contact met ons op via: Contact