Kweepeer (4 pers.) | De Toffe Peer in mooi Drenthe 9,2

Kweepeer (4 pers.)LET OP: Boekingen zijn op dit moment mogelijk vanaf 21 augustus 2020. Reserveren kan op dit moment al via ons boekingssysteem!

Waarom de Kweepeer?

De kweepeer is een nette en eenvoudige studio die gebouwd is in de voormalige stal waar u heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte. Wel het kampeergevoel, maar toch het comfort van goede faciliteiten. De studio heeft een ruim terras waardoor deze buitengewoon geschikt is voor gasten die graag buiten zijn.
 
Indeling Kweepeer:

De studio is voorzien van een kleine keuken, twee eenpersoons boxprings, woonkamer met tv en een ruime slaapbank.
U treft een complete inventaris, een kleine keuken met toebehoren (inclusief combimagnetron, koelkast), kussens en dekbedden. Dit huis wordt verwarmd door een sfeervolle gashaard. Gratis draadloze internetverbinding is aanwezig. In de studio is geen toilet/douche voorziening aanwezig, u kunt gebruik maken van alle sanitaire voorzieningen in naast gelegen sanitair gebouw. 


 
Voor de kinderen:
Voor de kleintjes zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. Daarnaast mogen ze elke dag helpen bij het voeren van de geiten, kippen en konijnen. Ook zijn er genoeg skelters aanwezig om heerlijk het terrein te verkennen. 
 

Reserveren:

 
Drenthe vekabo anwb asci Pinnen. Ja graag.