Goudbalpeer (4-6pers.) | De Toffe Peer in mooi Drenthe 9,2

Goudbalpeer (4-6pers.) Reserveren kan op dit moment al via ons boekingsysteem.

Vakantiewoning de Goudbalpeer:

De Goudbalpeer is een prachtig en luxe vakantiehuis en is met zijn landelijke karakter onze nieuwste aanwinst. Dit vakantiehuis biedt u een uitgelezen kans om het hele jaar door te genieten van rust, ruimte en luxe. Zowel in het huis, als in de eigen tuin met terras, is het goed vertoeven voor 4-6 personen. De kinderen kunnen naar hartelust skelteren, of mee gaan naar de kippen en geiten, om ze te helpen voeren.


      

Eerste verdieping en tevens de woonkamer met een prachtig uitzicht over de landerijen (links) + begane grond (rechts)

 
Waarom de Goudbalpeer?
 
Beneden vindt u twee ruime tweepersoons slaapkamers en een luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en ruime inloopdouche. Tevens vindt u hier de trap naar de bovenverdieping waar de ruime woonkamer met keuken een wijds uitzicht biedt over de landerijen en het park. Boven is er ook nog een aparte toilet en een derde ruime tweepersoons slaapkamer aanwezig.
 
Alle boxsprings en dekbedden zijn eenpersoons.
U treft in het huis een complete inventaris, volledig sanitair, een luxe open keuken van alle gemakken voorzien, kussens en dekbedden. Alle huizen zijn c.v. verwarmd. Gratis draadloze internetverbinding is aanwezig.
 
Voor de kleintjes zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. U kunt bij uw reservering aangeven dat u hier gebruik van wilt maken; wij zorgen dat het klaar staat bij aankomst.
 

Reserveren:

 
Drenthe vekabo anwb asci Pinnen. Ja graag.