De Pondspeer | De Toffe Peer in mooi Drenthe 9,2

De Pondspeer


4-persoons vakantiewoning

Waarom de Pondspeer?

Een plaggenhut in Drenthe heeft als voorbeeld gediend voor de bouw van de Pondspeer. In de Pondspeer waant u zich terug in de tijd. Slapen in de bedstee, eten aan de eiken tafel bij het schijnsel van een oude lamp. De Pondspeer beschikt over een luxe douche en is c.v. verwarmd.  Bij een gezellig vuur geniet u op het terras van het Drentse erf en de magnifieke zonsop- en ondergangen. De Pondspeer biedt plaats aan 2 tot 4 personen.
 
De liefhebber slaapt in de knusse bedstee. De banken kunnen omgebouwd worden tot 2 eenpersoonsbedden.  Vanuit de keuken hebt u uitzicht op de uitgestrekte weilanden.
De sfeervolle inrichting neemt u mee terug in de tijd met details van vroeger. De douche is echter van deze tijd.
 

Inventaris de Pondspeer:

U treft in het huis een complete inventaris, volledig sanitair, een keuken met toebehoren (magnetron, koelkast met vriesvak), kussens en dekbedden. Alle huizen zijn c.v. verwarmd. Gratis draadloze internet verbinding is aanwezig.
 

Voor de Kleintjes:

Voor de kleintjes zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. Daarnaast mogen ze elke dag helpen bij het voeren van de geiten, kippen en konijnen. Ook zijn er genoeg skelters aanwezig om heerlijk het terrein te verkennen. 
 

Reserveren:

 
Drenthe vekabo anwb asci Pinnen. Ja graag.