De Kleipeer | De Toffe Peer in mooi Drenthe 9,2

De Kleipeer


4-persoons vakantiewoningWaarom de kleipeer?

De sfeervolle Kleipeer - gebouwd in een voormalige Potstal - biedt u gezelligheid in een ambiance die oud met nieuw vermengt. U slaapt onder het rieten dak, tussen de tweehonderd jaar oude gebinten. Beneden hebt u door de koestalraampjes zicht op de geiten. Vanaf uw eigen terras geniet u onder het genot van een drankje van het Drentse erf. De Kleipeer is recent verbouwd, en voorziet u van alle gemakken. De Kleipeer biedt plaats aan 4 personen.
 

Indeling Kleipeer:

Beneden bevindt zich een woonkamer met open keuken en een slaapkamer met twee eenpersoons boxsprings. Daarnaast vindt u de vernieuwde douche- en w.c. ruimte op de begane grond. 
Op de tevens vernieuwde bovenverdieping vindt u een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en inloopkast.
 
U treft een complete inventaris, volledig sanitair, een keuken met toebehoren (inclusief combimagnetron, koelkast met vriesvak), kussens en dekbedden. Alle huizen zijn c.v. verwarmd. Gratis draadloze internet verbinding is aanwezig.
 

Voor de kinderen:

Voor de kleintjes zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. Daarnaast mogen ze elke dag helpen bij het voeren van de geiten, kippen en konijnen. Ook zijn er genoeg skelters aanwezig om heerlijk het terrein te verkennen. 

Reserveren:

 
Drenthe vekabo anwb asci Pinnen. Ja graag.