8,9

Vakantiehuis de Pondspeer

Een plaggenhut in Drenthe heeft als voorbeeld gediend voor de bouw van de Pondspeer. In de Pondspeer waant u zich terug in de tijd. Slapen in de bedstee, eten aan de eiken tafel bij het schijnsel van een oude lamp. De Pondspeer beschikt over een luxe douche en is c.v. verwarmd. Bij een gezellig haardvuur geniet u op het terras van het Drentse erf en de magnifieke zonsop- en ondergangen

De liefhebber slaapt in de knusse bedstee. De ruime banken kunnen omgebouwd worden tot 2 eenpersoonsbedden.  Vanuit de keuken hebt u uitzicht op de uitgestrekte weilanden.
De sfeervolle inrichting neemt u mee terug in de tijd met details van vroeger. De luxe douche is echter van alle gemakken voorzien.
In alle huizen treft u een complete inventaris, volledig sanitair, een keuken met toebehoren (inclusief magnetron of oven), slaapkamers met een of tweepersoonsbedden, kussens en dekbedden. Alle huizen zijn c.v. verwarmd. Gratis draadloze internet verbinding is aanwezig.
Voor de kleintjes zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. U kunt bij uw reservering aangeven dat u hier gebruik van wilt maken; wij zorgen dat het klaar staat bij aankomst.

Check en boek

Neem eventueel een kortlopende Annuleringsverzekering