8,9

Vakantiehuis de Juttepeer

De Juttepeer is een gerieflijk vakantiehuis, gebouwd in een voormalige Kapschuur. Dit vakantiehuis biedt u een uitgelezen kans om het hele jaar door te genieten van rust en ruimte. Zowel in het huis als op het eigen terras is het goed vertoeven met 6 personen. De kinderen kunnen naar hartelust skelteren of mee gaan naar de paardjes en geiten, om ze te helpen voeren.

De Juttepeer biedt plaats aan 4 tot 6 personen.

Beneden vindt u een ruime woonkamer met keuken, een douche, apart toilet en een hal met bergruimte.Boven vindt u twee zeer ruime slaapkamers. Eén slaapkamer met een tweepersoonsbed, een éénpersoonsbed en een kledingkast. De andere slaapkamer heeft drie éénpersoonsbedden en een kledingkast.

In alle huizen treft u een complete inventaris, volledig sanitair, een keuken met toebehoren (inclusief magnetron), slaapkamers met een of tweepersoonsbedden, kussens en dekbedden. Alle huizen zijn c.v. verwarmd. Gratis draadloze internet verbinding is aanwezig.

Voor de kleintjes zijn er kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. U kunt bij uw reservering aangeven dat u hier gebruik van wilt maken; wij zorgen dat het klaar staat bij aankomst.

Check en boek

Neem eventueel een kortlopende Annuleringsverzekering