8,9

Mini camping

 

mini camping op authentiek drents erf


Een knus besloten veldje, of een weids uitzicht; beide is mogelijk. De uitgestrekte weilanden bieden een prachtig uitzicht en laten u volledig tot rust komen. U kunt genieten van prachtige zonsop- en ondergangen.

Met groepen tot 20 personen, kunt u gebruik maken van onze gezamenlijke ruimte - de Uutloper.


Onze sanitaire voorzieningen, waar u gratis gebruik van kunt maken, worden zeer door onze gasten gewaardeerd. Op Zoover zelfs met een 9,0! Het Drentse erf, dat gekarakteriseerd wordt door ruime grasvelden, groene hagen en streekeigen bomen, wordt zorgvuldig onderhouden, zodat u volop van de rust en ruimte kunt genieten.


Een wandeling naar de kippen en geiten is makkelijk gemaakt. Elke dag worden de dieren gevoerd, en de eitjes geraapt. Hierbij kunnen de kinderen helpen.

De Toffe Peer vakantiecentrum ligt tussen de drie nationale parken (Het Drents-Friese Wold, de Weerribben-Wieden en Dwingelderveld) en is daarom een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Ruinerwold ligt centraal op kleine afstand van Zwolle, Giethoorn en Meppel.

In de hal van de sanitaire voorzieningen vindt u informatie over de omgeving wat betreft uitstapjes, fietsroutes en eetgelegenheden.
 

Waarom De Toffe Peer?

- Omdat u bij ons voor 2 personen € 18,70 per nacht betaalt
- Gratis sanitaire voorzieningen: douches en toiletten, gezinsdouche, koelkast, centrifuge en ruime afwasplekken
- Nieuw: aparte wascabine met warm en koud water
- Gratis WiFi op het gehele terrein
- Een gemeenschappelijke ruimte waar u kunt ontspannen: een krantje lezen, tv kijken, koffie/thee/fris aanwezig is - kortom, een ideale plek om te vertoeven bij slecht weer!
- Een overdekte fietsenstalling, met een oplaadpuntvoor uw elektrische fiets
- Deels verharde plaatsen op de camping

Als u wilt weten of er plaats is, kunt u ons het beste bellen of een berichtje sturen via het contactformulier.

De camping is geopend van 1 april tot 1 oktober.