Vakantiepark De Toffe Peer

Groepsaccommodatie bij Giethoorn

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor een familie- of vriendenweekend? Kom naar Vakantiepark De Toffe Peer bij Giethoorn! Geniet van de rust en ruimte op ons sfeervolle park. Het park beschikt over ruime parkeergelegenheid samen met een laadpaal voor elektrische auto’s.

De groepsaccommodatie bestaat uit 3 aparte vakantiewoningen en een centrale ruimte, verdeeld over een groot Drents erf. In de centrale ruimte op de deel van de boerderij is ruimte voor 25 personen.

In de groepsaccommodatie zijn 4 slaapkamers met in totaal 11 bedden. De overige gasten kunnen slapen in een van de 3 andere vakantiewoningen (Kleipeer, Pondspeer en Juttepeer).

Zowel de centrale ruimte als de vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Zo vind je in de centrale ruimte een professioneel uitgeruste keuken. De overige vakantiewoningen beschikken over een volledig ingerichte keuken.

Op het grote erf kunnen de kinderen naar hartelust spelen, skelteren, geitjes voeren en nog veel meer!

Unieke kenmerken van onze groepsaccommodaties in Giethoorn

Onze groepsaccommodaties staan bekend om hun sfeervolle inrichting, moderne faciliteiten en de rustieke charme van het Drentse landschap. Of uw groep nu bestaat uit 10, 20 of zelfs 30 personen, bij De Toffe Peer vindt u een accommodatie die perfect aansluit bij uw behoeften en ligt dichtbij Giethoorn.

Elk verblijf is ontworpen met oog voor privacy en comfort, terwijl er genoeg ruimte is voor gezamenlijke activiteiten en ontspanning.

groepsaccommodatie

Ontdek de Magie van Giethoorn

 

Drenthe is een provincie vol verhalen, cultuur en natuur.
Van de hunebedden, die getuigen van een prehistorisch verleden, tot de levendige markten en festivals die door het jaar heen worden georganiseerd. 

Fiets langs de uitgestrekte heidevelden, ontdek de rijke geschiedenis van de regio in een van de vele musea of geniet van de lokale keuken in gezellige dorpjes. De Toffe Peer is de perfecte uitvalsbasis om de diversiteit van Drenthe te ontdekken en te ervaren.

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Giethoorn? Boek

Ervaar de ultieme groepsvakantie in het hart van Drenthe bij Vakantiepark De Toffe Peer. Onze groepsaccommodaties bieden niet alleen de perfecte setting voor een memorabel samenzijn, maar ook de ideale uitvalsbasis om de rijkdom van Giethoorn te ontdekken.

Wacht niet langer en boek nu uw verblijf! Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website om de mogelijkheden te ontdekken. Laat De Toffe Peer het decor zijn van uw volgende onvergetelijke groepsavontuur bij Giethoorn.

 

Door de combinatie van comfortabele accommodaties, een scala aan faciliteiten en activiteiten, en de rijke, natuurlijke en culturele omgeving, staat Vakantiepark De Toffe Peer garant voor een groepsvakantie die niemand zal vergeten. Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie of een ontspannen samenzijn in de natuur, bij De Toffe Peer vindt u het allemaal.

Waarom onze groepsaccommodatie?

Boek onze groepsaccommodatie

Klik op onderstaande button om de beschikbaarheid en prijzen van de groepsaccommodatie te bekijken.