9,1
Opbrengst zonnepanelen:

Over ons

Wij zijn Jasper Bal en Frederieke Meijerink; de enthousiastelingen achter de Toffe Peer. Toen we in de zomer van 2017 van Bert en Tineke Bal de vraag kregen of wij het misschien leuk zouden vinden om de Toffe Peer over te nemen, hoefden wij niet lang na te denken: ja natuurlijk! En nu, enige tijd later zitten we dan in Ruinerwold en hebben we inmiddels al vele gasten mogen ontvangen (en weer uitzwaaien). We zijn helemaal thuis in dit prachtige dorp, en de prachtige provincie Drenthe!

 

Jasper Bal (de zoon van), 28 jaar en geboren in Haren, was tot januari 2017 in dienst bij defensie waar hij in opleiding was tot vlieger. Hierna heeft hij in de autobranche gewerkt, en doet dit nu nog steeds parttime. Jasper is de man van de cijfers, de stoere klussen en de technische wereld van de website en reserveringen. Hij heeft de Toffe Peer Recreatie helpen opbouwen samen met zijn ouders en neemt het stokje nu met liefde van ze over.

 

Frederieke Meijerink, 30 jaar en geboren in Enkhuizen is lange tijd werkzaam geweest in opvangcentra voor vluchtelingen waar ze inburgeringstrainingen gaf. Momenteel werkt ze parttime, naast bij de Toffe Peer, in een woonwinkel in Havelte. Voor Frederieke was verhuizen naar Drenthe ook een beetje thuiskomen: haar moeder is geboren in Drenthe. Frederieke is het creatief brein en de sociale vlinder van de Toffe Peer, daarnaast helpt ze regelmatig mee bij de stoere klussen van Jasper. 

Er zijn nog geen berichten geplaatst.