Vakantiepark De Toffe Peer

Camping

Camping in Drenthe

Camping op authentiek Drents erf. Een knus besloten veldje, of een weids uitzicht; beide is mogelijk. De uitgestrekte weilanden bieden een prachtig uitzicht en laten u volledig tot rust komen. U kunt genieten van prachtige zonsop- en ondergangen.

Onze sanitaire voorzieningen, waar u gratis gebruik van kunt maken, worden zeer door onze gasten gewaardeerd. Het Drentse erf, dat gekarakteriseerd wordt door ruime grasvelden, groene hagen en streekeigen bomen, wordt zorgvuldig onderhouden, zodat u volop van de rust en ruimte kunt genieten. Vanaf de camping kunt u prachtige uitstapjes maken naar de Weerribben, Dwingelerveld, Meppel, Giethoorn en meer!

Een wandeling naar de kippen en geiten is makkelijk gemaakt. Elke dag worden de dieren gevoerd, en de eitjes geraapt. Hierbij kunnen de kinderen helpen. Tevens is er een heerlijke speeltuin waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Zoals u leest is het een heerlijke familiecamping in Drenthe!


Wilt u langer genieten van onze camping? Kies dan een seizoensplaats zodat u van 25 maart tot 31 oktober kunt genieten van het prachtige Drenthe. Kijk onder tarieven voor de prijzen. Voor meer informatie mail naar info@detoffepeer.nl 

De camping is geopend voor caravans van 25 maart tot en met 31 oktober. U bent alle dagen welkom! Aankomst na 14 uur en vertrek voor 12 uur. Voor campers zijn wij op reservering het hele jaar open.

Omgeving

Vakantiepark De Toffe Peer ligt tussen de drie nationale parken (Het Drents-Friese Wold, de Weerribben-Wieden en Dwingelderveld) en is daarom een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. We zijn gelegen aan het Westerborkpad en de Jacobsweg. Zo kun je prima de longdistancepath volgen.  Ruinerwold ligt centraal op kleine afstand van Diever, Zwolle, Dwingeloo en Meppel. 

In de hal van de sanitaire voorzieningen vindt u informatie over de omgeving wat betreft uitstapjes, fietsroutes en eetgelegenheden.