Vakantiepark De Toffe Peer

Sfeervolle camping dichtbij Steenwijk

Altijd al vakantie willen vieren in Drenthe? Of komt u jaarlijks op vakantie naar Drenthe? Dan weet u hoe leuk Steenwijk is. De Toffe Peer is een unieke camping bij Steenwijk. Slechts 20 minuten rijden en dan bent u al in deze historische plaats. Wij vertellen u graag meer over Steenwijk, onze camping en natuurlijk over Drenthe zelf!

Waarom een camping bij Steenwijk?

Steenwijk is een Vestingstad met een rijke geschiedenis. Al wandelend door de winkelstraten komt u langs historische monumenten die u herinneren aan het bijzondere verleden van Steenwijk. Wat maakt Steenwijk nog meer zo leuk om te bezoeken?

 • Steenwijk heeft een gevarieerd winkelaanbod met de leukste boetiekjes en bekende modezaken.
 • Ontzettend veel restaurants en terrassen. Bezoek eens het grote horecaplein!
 • Een prachtige fontein midden op De Markt.
 • Elke zaterdag een weekmarkt.
 • Overal in Steenwijk gratis parkeren met de blauwe parkeerschijf.

Ontdek nog veel meer in Drenthe

In Drenthe is nog veel meer te doen dan enkel Steenwijk bezoeken. Zo heeft u binnen 25 minuten nog veel meer leuke plaatsen om te bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld dichtbij onze camping bij Steenwijk:

 • Meppel (12 minuten rijden)
 • Giethoorn (24 minuten rijden)
 • Zwolle (25 minuten rijden)

Wandelen, fietsen of varen, de provincie heeft zoveel te bieden!

Drenthe is dé wandel- en fietsprovincie van Nederland. Zo ligt onze camping bij Steenwijk tussen 3 nationale parken in. Dit zijn Nationaal Park Dwingelderveld, Nationaal Park Drents-Friese Wold en Nationaal Park Weerribben Wieden. Door deze natuurparken kunt u heerlijk wandelen of fietsen en Drenthe op zijn meest mooie manier verkennen. Bij Nationaal Park Weerribben Wierden kunt u zelfs een boot huren. Gaat u met een fluisterboot, kano of rondvaartboot het park verkennen?

Onze camping bij Steenwijk heeft alles voor een onvergetelijke tijd

De Toffe Peer heeft voor iedereen een geschikt onderkomen voor een heerlijke vakantie in Drenthe. Zo kunt u kamperen op onze gezellige camping, maar kunt u ook kiezen voor een luxer verblijf in één van onze accommodaties. Ook hebben wij een schitterend groepsaccommodatie geschikt voor maximaal 25 personen. Bij de Toffe Peer heeft u onder andere de volgende verblijfsmogelijkheden:

 • Kamperen op een kampeer- of caravanplaats
 • 6 verschillende vakantiehuizen tot 11 personen en met energielabel A+
 • Een avontuurlijke vakantie in de safaritent

Een vakantie bij de Toffe Peer biedt voldoende mogelijkheden zodat het precies de vakantie wordt die u voor ogen heeft. De provincie Drenthe heeft ontzettend veel te bieden en ook op onze camping bij Steenwijk is meer dan genoeg te doen. Neem snel een kijkje op de activiteitenpagina. Hopelijk zien we u snel bij de Toffe Peer!